Solidity.

Допис

Діліться своїми знаннями.

thegreatfeez.
Dec 09, 2024
Обговорення

Початківець до солідності

Пройшовши курс для початківців з cyfrin updraft, я намагаюся щось побудувати, щоб я міг закріпити знання, але це так, ніби я нічого не знаю. Дійсно мене засмучує. Яку пораду ви, хлопці, дасте

• Smart Contract
  • Solidity
2
3
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

3
0x67fc...27ac.
Dec 10 2024, 15:03

Цей курс для початківців не повинен дати вам усі знання для побудови новаторських речей, це більше про розуміння основних понять. Якщо ви розумієте загальний цикл розробки солідності (напишіть код -> збірка -> розгорнути в testnet -> викликати txs для тестування) і маєте кілька ідей, що погуглити, якщо ви забудете якусь команду CLI або деталі синтаксису - все готово!

Не турбуйтеся про те, що не зможете відразу побудувати DEX або smth complex, навіть маючи десятирічний досвід програмування інших речей, блокчейни можуть бути надзвичайно заплутаними в деяких аспектах. Ознайомтеся з курсами середнього рівня з cyfrin або інших ресурсів, і найголовніше зосередьтеся на речах, які змусили вас зацікавити солідністю, будь то бажання створити якийсь продукт або кар'єрні можливості чи просто цікавість - пам'ятайте, чому ви потрапили в це, і Google/LLM інші технічні деталі, поки не потрапите туди

Крім того, якщо ви надасте трохи більше контексту, можливо, я зможу бути більш корисним

2
Найкраща відповідь
Коментарі
.
ZebraDanio.
Dec 10 2024, 15:17

Який ваш попередній досвід програмування? Це перша мова програмування, яку ви вивчили?

Якщо це ваша перша мова програмування, просто продовжуйте практикувати і намагайтеся розважитися по дорозі. Перевірте приклади, спробуйте зрозуміти логіку рядок за рядком, а потім спробуйте повторити щось подібне.

Потрібен час і зусилля, щоб ваш мозок адаптувався до способу мислення, необхідного для вільного програмування. Але це станеться, якщо ви продовжуєте намагатися. Це як «ага!» момент в якийсь момент, і після цього справи починають йти більш гладко.

Удачі!

1
Коментарі
.
thegreatfeez.
Dec 11 2024, 21:29

Дякую, хлопці, це дійсно корисно. Можливо, я просто продовжу курс поки що і більше зрозумію концепцію і спробую щось побудувати пізніше

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше