Допис
Діліться своїми знаннями.
Початківець до солідності
Пройшовши курс для початківців з cyfrin updraft, я намагаюся щось побудувати, щоб я міг закріпити знання, але це так, ніби я нічого не знаю. Дійсно мене засмучує. Яку пораду ви, хлопці, дасте
- Smart Contract
- Solidity
Відповіді
3Цей курс для початківців не повинен дати вам усі знання для побудови новаторських речей, це більше про розуміння основних понять. Якщо ви розумієте загальний цикл розробки солідності (напишіть код -> збірка -> розгорнути в testnet -> викликати txs для тестування) і маєте кілька ідей, що погуглити, якщо ви забудете якусь команду CLI або деталі синтаксису - все готово!
Не турбуйтеся про те, що не зможете відразу побудувати DEX або smth complex, навіть маючи десятирічний досвід програмування інших речей, блокчейни можуть бути надзвичайно заплутаними в деяких аспектах. Ознайомтеся з курсами середнього рівня з cyfrin або інших ресурсів, і найголовніше зосередьтеся на речах, які змусили вас зацікавити солідністю, будь то бажання створити якийсь продукт або кар'єрні можливості чи просто цікавість - пам'ятайте, чому ви потрапили в це, і Google/LLM інші технічні деталі, поки не потрапите туди
Крім того, якщо ви надасте трохи більше контексту, можливо, я зможу бути більш корисним
Який ваш попередній досвід програмування? Це перша мова програмування, яку ви вивчили?
Якщо це ваша перша мова програмування, просто продовжуйте практикувати і намагайтеся розважитися по дорозі. Перевірте приклади, спробуйте зрозуміти логіку рядок за рядком, а потім спробуйте повторити щось подібне.
Потрібен час і зусилля, щоб ваш мозок адаптувався до способу мислення, необхідного для вільного програмування. Але це станеться, якщо ви продовжуєте намагатися. Це як «ага!» момент в якийсь момент, і після цього справи починають йти більш гладко.
Удачі!
Дякую, хлопці, це дійсно корисно. Можливо, я просто продовжу курс поки що і більше зрозумію концепцію і спробую щось побудувати пізніше
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Solidity is an object-oriented, high-level language for implementing smart contracts. It is a curly-bracket language designed to target the Ethereum Virtual Machine (EVM).
- My ERC721 contract successfully deploys, but I can't verify the contract's source code with hardhat21
- Solidity and ethers.js Compute Different Addresses from the Same Signature21
- can't understand what are the locations(uint256)22
- How to reverse keccak256 in solidity22
- Clarification on Gas Refunds and Comparison Between "require" and "revert" in Smart Contracts21